HOSPITALITY

Gastvrijheid en enthousiasme zijn de belangrijkste competenties van onze Hospitality Experts. Wij weten wat gasten belangrijk vinden, waar zij écht waarde aan hechten. Vanaf het vinden of opzetten van een nieuwe accommodatie tot aan de dagelijkse service bij de frontdesk, onze Hospitality Afdeling zorgt ervoor dat iedere klant zich in de watten gelegd voelt.

REAL ESTATE

Bouwkundige expertise en commerciële ervaring zijn de kernwaarden van onze vastgoedexperts. Uitgebreide ervaring met de (inter)nationale woningmarkt en een scherp oog voor marktontwikkelingen zijn toonaangevend voor ons vastgoedbeleid. De combinatie van goede zorg voor het vastgoed én het zorgen voor een mooi rendement, zorgt voor tevreden klanten en een snelgroeiend vastgoedportfolio.

BOUW

In samenwerking met facility management kunnen onze constructeurs de eigenschappen binnen een vaste deadline opnieuw opbouwen, zodat uw plattegrond wordt aangepast aan uw voorkeuren. Met onze hulp kan de renovatie snel en overzichtelijk zijn.

MARITIEM

Maritieme industrie is waar je veel solide carrièrekansen kunt vinden. Onze zeelieden staan ​​open voor avonturen en nieuwe gebieden om nieuwe processen en systemen te ontwikkelen om de zeeën te verkennen en te reizen, met maximale veiligheid en minimale of geen bedreiging voor de leefomgeving en omgeving. Mariene structuren, schepen en oceaansystemen zijn uniek omdat slechts een klein aantal van elk ontwerp is gebouwd, ze zijn erg groot en complex en werken in deze omgeving. Jarenlange maritieme ervaring heeft een solide expertise opgebouwd voor onze zeelieden

LANDBOUW

Onze landarbeiders, tuinders en teeltdeskundigen nemen deel aan de belangrijke landbouwprocessen, zoals planten, kweken / telen, oogsten, verwerken en verpakken van planten, groenten en bloemen, terwijl de boeren zeker kunnen zijn van correcte eindresultaten. Van de open velden tot hightech productieomgevingen, DUTCHSTAR breidt zich altijd uit en heeft altijd carrières beschikbaar.