Ict en (web) design

Onze ICT’ers zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen in de soft- en hardware industrie. Ze bouwen samen aan innovatieve in-house software en spraakmakende applicaties en websites, vanaf de eerste schetsen tot aan een zelfstandig werkend platform. In samenwerking met grafisch vormgevers ontwikkelen, onderhouden en analyseren onze bevlogen software engineers de ICT-afdeling.

HR

Vanaf het zoeken naar een geschikte potentiële kandidaat tot aan het begeleiden van een werknemer: het is een nauwkeurig proces dat keer op keer fijnzinnigheid van onze recruiters vereist. Ons HR-afdeling  zorgt ervoor dat werken bij Dutchstar voor iedereen prettig is. Daarnaast bieden zij ambitieuze kandidaten de kans om een succesvolle carrière bij Dutchstar te ontwikkelen.

Hospitality

Gastvrijheid en enthousiasme zijn de belangrijkste competenties van onze Hospitality Experts. Wij weten wat gasten belangrijk vinden, waar zij écht waarde aan hechten. Vanaf het vinden of opzetten van een nieuwe accommodatie tot aan de dagelijkse service bij de frontdesk, onze Hospitality Afdeling zorgt ervoor dat iedere klant zich in de watten gelegd voelt.

Boekhouding

Omvangrijke ervaring met (inter)nationaal betalingsverkeer stelt onze boekhouders en accountants in staat om top-service te leveren. Accountants en financieel adviseurs van Dutchstar zijn de rechterhand van het management. Vanwege hun deskundigheid en ruime ervaring op de – steeds complexer wordende – gebieden van internationale accountancy, belastingadvies en bedrijfsfinanciering zijn zij ook de beste adviseurs voor klanten van onze vastgoedafdeling.

Real Estate

Bouwkundige expertise en commerciële ervaring zijn de kernwaarden van onze vastgoedexperts. Uitgebreide ervaring met de (inter)nationale woningmarkt en een scherp oog voor marktontwikkelingen zijn toonaangevend voor ons vastgoedbeleid. De combinatie van goede zorg voor het vastgoed én het zorgen voor een mooi rendement, zorgt voor tevreden klanten en een snelgroeiend vastgoedportfolio.

Housekeeping

Vakbekwaamheid en nauwkeurigheid zijn leidend voor onze Housekeepers. Onze ervaren en klantbewuste housekeeping-team is uiterst belangrijk voor ons bedrijfsimago; zij zorgen ervoor dat klanten uitsluitend uitmuntende accommodaties aantreffen. Zij stoppen niet voordat alles schoon, verzorgd en perfect werkend is, zodat de klant naar volle tevredenheid ontvangen kan worden.

Communicatie / PR

Representatief en helder, dat zijn de kernpunten van ons PR- en Communicatiebeleid. Onze PR-agenten optimaliseren dagelijks onze marketingstrategieën. Een zeer divers en ervaren team lanceert onze nieuwe producten en services en weten ze op een creatieve, aantrekkelijke en zichtbare manier naar buiten te brengen. Bij Dutchstar werken Communicatietijgers die zich net zolang vastbijten tot de boodschap gehoord, gezien en beleefd is.