IT

Onze IT’ers zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen in de soft- en hardware industrie. Ze bouwen samen aan innovatieve in-house software en spraakmakende applicaties en websites, vanaf de eerste schetsen tot aan een zelfstandig werkend platform. In samenwerking met grafisch vormgevers ontwikkelen, onderhouden en analyseren onze bevlogen software engineers de IT-afdeling.

HR

Vanaf het zoeken naar een geschikte potentiële kandidaat tot aan het begeleiden van een werknemer: het is een nauwkeurig proces dat keer op keer fijnzinnigheid van onze recruiters vereist. Ons HR-afdeling  zorgt ervoor dat werken bij Dutchstar voor iedereen prettig is. Daarnaast bieden zij ambitieuze kandidaten de kans om een succesvolle carrière bij Dutchstar te ontwikkelen.

JURIDISCH

Advocaten die bij DUTCHSTAR werken, blijven altijd op de hoogte van naleving van de regelgeving. Ze zijn alert op details, zodat de overeenkomsten alle nodige informatie bevatten. In het geval onze klanten met uitdagingen worden geconfronteerd, zorgen we ervoor dat we deelnemen aan het oplossen van geschillen, zodat beide partijen tevreden zijn met de uiteindelijke oplossing.

FINANCIËEL

Omvangrijke ervaring met (inter)nationaal betalingsverkeer stelt onze boekhouders en accountants in staat om top-service te leveren. Accountants en financieel adviseurs van Dutchstar zijn de rechterhand van het management. Vanwege hun deskundigheid en ruime ervaring op de – steeds complexer wordende – gebieden van internationale accountancy, belastingadvies en bedrijfsfinanciering zijn zij ook de beste adviseurs voor klanten van onze vastgoedafdeling.

PR

Representatief en helder, dat zijn de kernpunten van ons PR- en Communicatiebeleid. Onze PR-agenten optimaliseren dagelijks onze marketingstrategieën. Een zeer divers en ervaren team lanceert onze nieuwe producten en services en weten ze op een creatieve, aantrekkelijke en zichtbare manier naar buiten te brengen. Bij Dutchstar werken Communicatietijgers die zich net zolang vastbijten tot de boodschap gehoord, gezien en beleefd is.

ARBEID

Vaardigheid en precisie zijn de sleutelwoorden voor onze werknemers. Ons ervaren en resultaatgericht team is uiterst belangrijk voor ons bedrijfsimago. De schoonmaak zal niet stoppen voordat alles schoon, opgeruimd en perfect is, zodat de klant volledig tevreden kan zijn. Bouwafdeling doet haar best om eigendommen in goede staat te houden en het bouwproces op de meest efficiënte manier te beheren. Met onze landarbeiders hebben boeren geen last van extra wervingsprocessen. Onze maritiem gecertificeerde professionals zijn altijd klaar voor de volle zee.

CALLCENTER

Ons klantenserviceteam behandelt vragen van klanten met de meest behulpzame vibes, over meerdere tijdzones en talen. We gebruiken niet alleen sjablonen, we trainen onze agenten, zodat de gesprekken altijd persoonlijk worden geleid. Onze accountmanagers beheren relaties met uw belangrijkste klanten met de meest toegewijde focus.

DESIGN

Ons ontwerpteam bestaat uit getalenteerde creatieven. Grafisch ontwerpers met een grondige kennis van UI / UX creëren kunstwerken, websites en producten aangepast aan de doelgroep om zo het ultieme eindresultaat te krijgen. Productmanagers bereiken innovatief het definitieve plan voor architectuur, bieden begeleiding en begeleiden nieuwe workflow voor productontwikkeling.